Inloggen

Aanmelden
Wachtwoord vergeten

Op de hobbybeurzen die wij vaak bezoeken hebben wij altijd een bordje staan met 'Hobbydots-specialist'. Hobbydots-stickervellen zijn speciaal ontworpen voor het maken van Hobbydots-wenskaarten. Uw wenskaart wordt door het aanbrengen van hele kleine stickertjes in een patroon er in één klap een stuk sierlijker en chiquer van! Het maken van wenskaarten is op deze manier erg leuk en ontspannend en is geschikt is voor jong en oud.

Bij Ikkie Creatief vindt u alles wat met Hobbydots te maken heeft. Met deze populaire stickervellen maakt u verschillende patronen. Onze Hobbydots-stickers zijn niet alleen voordelig, maar ook met heel veel! Wij kunnen wel meer dan 400 verschillende stickervellen leveren. Daarnaast hebben we ook prikpennen, patronenboekjes, knipvellen en oplegkaarten van Hobbydots.

Omdat wij zelf ook zeer bedreven zijn in het werken met Hobbydots bent u van harte welkom op een beurs voor een gratis demonstratie. Geef met de mooie Hobbydots-stickers uw wenskaart een extra persoonlijke dimensie. De mogelijkheden zijn eindeloos en u maakt altijd een unieke wenskaart!

Shiny Details - Scallop - Goud
Naast Shiny Details 001 Dots en 002 Stars is er nu nummer 003 Scallop verkrijgbaar. De prachtige boogjes in 3 maten worden aangevuld met een
Lees meer
0,60
Shiny Details - Stars - Zilver
0,60
Shiny Details - Stars - Goud
0,60
Shiny Details - Zilver
0,60
Shiny Details - Goud
0,60